Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Productkwaliteit

Medewerker Productkwaliteit

Fulltime

 

Ben jij technisch onderlegd en kun je zelfstandig werken? Staat bij jou kwaliteit voorop en ben je klantgericht? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

 

Wat ga je doen?

Voor afdeling Productkwaliteit zijn wij voor een periode van een halfjaar (mogelijkheid tot verlenging) op zoek naar medewerker Productkwaliteit.

In de functie van medewerker Productkwaliteit voer je onder andere kwaliteitskeuringen, tests en technische productcontroles op slaapkamer artikelen uit.

 

De functie bestaat onder andere uit:

 • Kwaliteitscontroles en keuringen op een dusdanige wijze uitvoeren dat aan de vastgestelde kwaliteitsnormen vanuit de organisatie voldaan wordt. Dit om productklachten bij consumenten zoveel mogelijk te voorkomen. De slaapkamer artikelen bestaan onder andere uit ledikanten, boxsprings, matrassen, bedtextiel en kasten.
 • Tijdens het keuren van de slaapkamerartikelen monteer je de artikelen en stel je in aansturing van de manager Kwaliteit keuringsrapporten op.
 • Naast de fysieke op- en afbouw werkzaamheden draag je zorg voor de administratieve begeleiding en heb je contact met leveranciers, inkopers, afdeling Logistiek en afdeling Marketing.
 • Tevens voer je steekproefsgewijs controles uit bij de inslag van producten in het magazijn en controleer je of deze producten aan de beloofde kwaliteitseisen voldoen.

 

Wat we verwachten?

 • VMBO/MBO-2 werk- en denkniveau, aangevuld met enig functie gerelateerde kennis van het monteren en testen van producten.
 • Werkervaring in de slaapkamer branche is een pré.
 • Wij zoeken een echte doener die beschikt over goed technisch inzicht en gedreven, flexibel, zelfstandig en stressbestendig is. Daarnaast beschik  je over administratieve en communicatieve vaardigheden.
 • Fysiek  in staat zijn om alleen matrassen en artikelcolli te tillen/verplaatsten.
  • Ervaring met Sap, Excel en Word is een pré.
  • Beheersing van de Engelse en Duits taal in woord en geschrift.
  • Per direct fulltime beschikbaar.

 

Join a winning team
Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een gezellige en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve dat je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen.

 

Nieuwsgierig?

Interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via werkenbijbeterbed.nl. Wie weet tot snel!

Medewerker Productkwaliteit

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden