Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Winkelbouw & Onroerend Goed


We hebben allemaal hetzelfde doel: voor de volle 100% gaan!

Bij Beter Bed op kantoor

Klanten kennen Beter Bed van het ruime assortiment, de scherpe prijzen, de deskundige slaapadviseurs en de uitstekende service. Dat zijn de verdiensten van verschillende afdelingen op het hoofdkantoor in Uden. Inkoop, Marketing, ICT, Customer Service en natuurlijk de afdeling Personeel & Organisatie. Allemaal mensen met hetzelfde doel: voor de volle 100% gaan! 


Afdeling Winkelbouw & Onroerend Goed

Een Beter Bed winkel komt niet zomaar tot stand, daar gaat een heel proces aan vooraf. De afdeling Winkelbouw & Onroerend Goed is verantwoordelijk voor de keuze van nieuwe locaties, de inrichting, de (re)styling en het onderhoud van de winkelpanden. Ons doel: de uitstraling van de winkels constant verbeteren. Steeds een nieuw project, steeds een nieuwe uitdaging.

 

Bekijk alle vacatures

Vacatures

Autocad Tekenaar / Administratief medewerker
Locatie:
Uden 
Aantal uren:
24 - 37 uur  
Werkdagen:
In overleg 
Bekijk vacature

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via [email protected]

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden