Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Winkelbouw & Onroerend Goed

Wil je eens wat anders doen dan een baan als administratief medewerker, receptioniste of klantenservice medewerker?  Wil jij graag een carrièreswitch?  We hebben een gave parttime of fulltime functie voor jou beschikbaar. Lees snel verder!

Autocad Tekenaar  / Administratief Medewerker (24-37 uur)

De afdeling Winkelbouw & Onroerend Goed beheert alle Nederlandse en Belgische panden van de Beter Bed Holding. Zij is verantwoordelijk voor de bepaling van nieuwe locaties, de inrichting, de (re)styling en het onderhoud van de winkelpanden.


Wat ga je doen?  

In deze veelzijdige functie ben je een ondersteunende kracht van de afdeling Winkelbouw en Onroerend Goed, die zich bezig houdt met alle aspecten van de inrichting en het technische beheer van de winkels. Voornamelijk ben je bezig met het opstellen, aanpassen en up-to-date houden van tekeningen voor de winkel lay-out. Je komt te werken in een leuk, enthousiast team en rapporteert aan de Manager Winkelbouw. 

Wat breng je mee?

  • Je bent een nauwkeurig, stressbestendig en klantvriendelijk persoon;
  • Je krijgt energie van administratieve werkzaamheden;
  • Ervaring met AutoCad is een pré. Mocht je nog niet de juiste kennis hebben van Autocad, kan je via Beter Bed een cursus volgen.
  • Je hebt oog voor detail en kostenbeheersing;
  • Kennis van bouwkundige zaken is een pré

 

Wat bieden we jou?

Werken bij Beter Bed is gewoon leuk! De familiaire cultuur zorgt ervoor dat iedereen support levert omdat we weten waar we het voor doen. Je krijgt een uitdagende en afwissellende functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Hiervoor hebben we ook onze eigen Beter Bed Academie waar je meer dan 500 online cursussen kunt volgen. Je komt te werken in een goed team van ervaren klussers. Je ontvangt bij ons een goed salaris afgestemd op opleiding, ervaring en toegevoegde waarde, een 37-urige werkweek, een goede pensioenregeling en flexibiliteit in de uitvoering van je werkzaamheden. Collectiviteitskorting, leuke presentjes (gewoon omdat we onze mensen waarderen) en korting op ons eigen assortiment.

 

Autocad Tekenaar / Administratief Medewerker

Over werken bij Beter Bed

Werken bij Beter Bed betekent werken bij dé marktleider op het gebied van slapen. Een succesvolle, groeiende onderneming waarin we samen werken in een open en resultaatgerichte omgeving. Of het nu gaat om ons hoofdkantoor, de winkels, het magazijn of onze vrachtwagens. Er is volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën met aandacht voor ieders ontwikkeling én veel gezelligheid. Wil jij samen met ons bouwen aan onze succesformule en het verschil maken om onze klanten iedere dag beter te laten slapen?

Beter Bed is begin jaren '80 opgericht met de opening van twee slaapspeciaalzaken in Nederland. Sinds 1996 zijn we beursgenoteerd en in de jaren die volgden groeiden we uit tot toonaangevende slaapspecialist voor de beste rust- en slaapbeleving. Met persoonlijke aandacht en een uitgebreid, innovatief en slim gepositioneerd assortiment creëren we voor iedereen de beste rust- en slaapbeleving. Dag en nacht.

Dit doen we dagelijks samen met ruim 1100 collega’s vanuit 90 winkels in Nederland en België, 3 distributiecentra en het hoofdkantoor in Uden. Een superteam waarmee we het beste uit onszelf én anderen halen en waar altijd ruimte is voor meer talent. Want ambitieuze plannen, die hebben we genoeg.

Solliciteer snel!

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via hr@beterbed.nl

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden