Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Winkelbouw & Onroerend Goed

Praktische bouwers opgelet!

Wij hebben een afwisselende fulltime baan voor je:

Medewerker Winkelbouw/Chauffeur

Bouwen, bouwen en nog eens bouwen …

Verbouwen, opbouwen, onderhouden en repareren. Als allround medewerker winkelbouw houd je je bezig met het inrichten van onze winkels, zodat ze op tijd geopend kunnen worden. Van het leggen van vloerbedekking en het plaatsen van tussenwanden tot het monteren van plafondlichten en het verhelpen van technische storingen. Van schilderen en timmeren tot vervoeren, laden en lossen. Jij weet wat we met allround bedoelen.

 

… en dan die vrachtwagen op

Naast technisch inzicht en wat ervaring in de bouw, heb je een C-rijbewijs of bent bereid om deze te behalen. En dit maakt je een nog idealere collega dan je al was! Je schakelt moeiteloos van de rol van bouwer naar die van chauffeur en terug. Je vervoert materialen van A naar B, laadt en lost je vrachtwagen en overlegt met collega’s, filiaalhouders en aannemers op locatie.

 

Doorgroeien? Graag!

Behalve een fijn salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals aantrekkelijke personeelskorting en overwerktoeslag, kun je je volop ontwikkelen. Je komt te werken in een open, directe omgeving in een gezellig team.

 

Enthousiast geworden?

Reageer via onderstaande button en wie weet tot snel!

Medewerker Winkelbouw/Chauffeur

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden