Klant tevredenheids score 96%

Kantoor > Winkelbouw & Onroerend Goed

De afdeling Winkelbouw & Onroerend Goed (WOG) beheert alle Nederlandse en Belgische panden van de Beter Bed Holding. Zij is verantwoordelijk voor de bepaling van nieuwe locaties, de inrichting, de (re)styling en het onderhoud van de winkelpanden.

Voor deze afdeling zijn wij per direct op zoek naar een fulltime:

Tekenaar/ Administratief medewerker M/V

 

De Functie

In deze veelzijdige functie ben je een ondersteunende kracht van de afdeling Winkelbouw en Onroerend Goed, die zich bezig houdt met alle aspecten van de inrichting en het technische beheer van de winkels. Daarbij kun je denken aan de volgende taken:

  • Voornamelijk ben je bezig met het opstellen, aanpassen en up-to-date houden van tekeningen voor de winkel lay-out .
  • Je bent, samen met collega’s, aanspreekpunt voor het technisch beheer en hebt hiervoor contact met o.a. de filialen, het eigen bouwteam, onderaannemers en gemeenten. Alle facetten die met de winkelontwikkelingen te maken hebben, komen voorbij.
  • Naast deze coördinerende werkzaamheden, houd je je bezig met administratieve werkzaamheden, waaronder het energiebeheer, administratieve coördinatie van winkelopeningen op gebied van winkelbouw en andere voorkomende werkzaamheden.
  • Je komt te werken in een leuk, enthousiast team met de nodige humor en rapporteert aan de Manager Winkelbouw.                              

          

Wij verwachten van kandidaten

  • Een nauwkeurig, stressbestendig en klantvriendelijk persoon.
  • MBO+ niveau met organisatorisch talent.
  • Ervaring als Autocad tekenaar en administratieve vaardigheden.
  • Kennis van bouwkundige zaken en Topdesk zijn een pré.
  • Dat je oog hebt voor detail en  kostenbeheersing.

 

Aanbod

 

Interesse in deze functie? Solliciteer dan snel! 

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden