Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Administratie


We zoeken specialisten die samen met ons voor 100% gaan!

 

Administratief medewerker Planning Roland
van Lee: 

"Beter Bed is een dynamische organisatie met
veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, verantwoordelijkheid en vrijheid."

Bij Beter Bed in de logistiek

Bij Beter Bed streven we altijd naar een betere service, en dat houdt niet op na de verkoop in de winkel. We bieden onze klanten gratis bezorging én gratis montage aan. Dat levert heel wat logistieke uitdagingen op; het stroomlijnen van processen als goederenontvangst, -afgifte, -opslag, orderpicking en de bezorging aan huis. Hiervoor zoeken wij de beste mensen. Specialisten die samen met ons voor 100% klanttevredenheid gaan. 


Afdeling
Administratie

Voor een perfecte logistiek zijn onze administratieve afdelingen onmisbaar. Supply chain management, voorraadbeheer en het plannen van efficiënte bezorg- en serviceroutes zijn hier voorname taken. De werkzaamheden bestaan ook uit het boeken van in- en uitgaande goederen, archivering en het maken van logistieke rapportages. Het werkveld is breed; je lost vragen op van allerlei afdelingen zoals Transport en Finance en Controlling. Verschillende taken, veel uitdagingen en nog meer voldoening.

 

Bekijk alle vacatures

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden