Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Administratie

Ben jij een echte aanpakker en een administratief wonder? Dan ben jij degene die een bijdrage kan leveren aan het goed functioneren van het distributiecentrum in Hoogeveen!

Voor ons distributiecentrum in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een:

Administratief Medewerker Transport (fulltime)


Wat kun jij verwachten?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor hetmaken van de planning via het geautomatiseerde plansysteem en het administratief verwerken van de orders (gereed maken van de ritmappen, controle en wijziging van orders voorafgaand en na de rit). Ook de aansturing/advisering van onze bezorgers behoort tot je takenpakket. Daarnaast durf je klantgerichte beslissingen te nemen met als doel de klantbeleving hiermee positief te benaderen. Andere taken zijn het coördineren van binnenkomende opdrachten van interne afdelingen. Je kunt hierbij denken aan de afdelingen customer service, marketing en het magazijn. Je onderhoudt direct contact met de teamleiding wat betreft inzet van middelen en medewerkers. En correcte rapportages opstellen is voor jou ook geen enkel probleem.

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift.
  • Kennis van de bekende Office-pakketten en je bent daarnaast in staat om nieuwe systemen (SAP en routeplanningspakket) snel eigen te maken.
  • Zelfstandig, flexibel en ondernemend


Wat bieden we jou?

  • Een marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
  • Korting op al onze bedden en matrassen
  • Een zelfstandige functie en de vrijheid jezelf te ontwikkelen
  • Echt leuke collega’s; juist door collegialiteit bereik je je doelen!

Heb je interesse in deze functie?

Reageer dan via de sollicitatiebutton en wie weet tot snel!

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden