Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn


We zoeken specialisten die samen met ons voor 100% gaan!

 

Magazijnmedewerker Martin Lommers: 

"Het is een gezond bedrijf en er hangt een goede werksfeer."

Bij Beter Bed in de logistiek

Bij Beter Bed streven we altijd naar een betere service, en dat houdt niet op na de verkoop in de winkel. We bieden onze klanten gratis bezorging én gratis montage aan. Dat levert heel wat logistieke uitdagingen op; het stroomlijnen van processen als goederenontvangst, -afgifte, -opslag, orderpicking en de bezorging aan huis. Hiervoor zoeken wij de beste mensen. Specialisten die samen met ons voor 100% klanttevredenheid gaan. 


Afdeling
Warehouse

De mensen van de afdeling Magazijn vormen een hecht team met de collega’s van Transport. De werkzaamheden bestaan uit het ontvangen, verzamelen en klaarzetten van meubeldelen, matrassen en bedtextiel. Hierbij maken we gebruik van moderne hulpmiddelen, zoals orderpicktrucks, reachtrucks en scanapparatuur. Kom je ons team versterken als logistiek medewerker, dan word je opgeleid voor beide afdelingen. Afwisselend, leerzaam en volop kansen om je te ontwikkelen!

 

Bekijk alle vacatures

Vacatures

Administratief medewerker Magazijn Veghel
Locatie:
Veghel 
Aantal uren:
40 uur  
Werkdagen:
ma t/m vrij 
Bekijk vacature

Volgende 3

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via [email protected]

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden