Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

Administratief medewerkers met feeling voor logistiek, opgelet!

In ons distributiecentrum in Uden hebben wij een droombaan voor je. 


 
Administratief Medewerker Logistiek  

Jouw belangrijkste taken in deze leuke functie:  

  • Alle inkomende stromen verwerken in ons SAP systeem; computerkennis is een must

  • Planning goederenontvangst;

  • Monitoren van systemen / orderpick / locatiecontrole / inventarisatie;

  • Controleren en archiveren van documenten;

  • 1e aanspreekpunt voor collega’s op de werkvloer bij vragen m.b.t. de voorraad.

     

Wij verwachten         
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift. Daarnaast heb je kennis van de bekende Office-pakketten en ben je in staat om nieuwe systemen (SAP) snel eigen te maken.                 

Niet bang voor een gesprek
Hoe graag je ook zelfstandig werkt, ook van samenwerken word je blij. Of het nu om een telefoontje, e-mail of face-to-face gesprek gaat, je drukt je duidelijk en professioneel uit. Je onderhoudt dagelijks contacten met de magazijnmedewerkers, externe leveranciers, onze distributiecentra in Nieuw-Vennep en Hoogeveen en de afdelingen transport, voorraadbeheer en customer service. Je staat open voor ideeën en ideeën van anderen, wat voor je spreekt.

Tot slot
Ben je zelfstandig, flexibel en houd je van ondernemen. Ben jij een echte aanpakker? Dan ben jij degene die een bijdrage kan leveren aan het goed functioneren van het distributiecentrum in Uden.

Administratief medewerker Logistiek Uden

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

 

Ga dan samen met ons voor 100%!

 

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden