Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

’t Liefst vroeg uit de veren en meteen aan de slag?

In ons distributiecentrum in Uden hebben wij een afwisselende baan voor je.


Assistent Teamleider Magazijn

 

Coachend leidinggeven
Personeels- en werkplanningen maken. De groep van ongeveer 20 magazijnmedewerkers aansturen en aanmoedigen richting een zo efficiënt mogelijke manier van werken, een optimale afhandeling van in- en uitgaande goederen en een nóg hogere klanttevredenheid. Dankzij jouw mbo-niveau, ervaring in een magazijnomgeving, kennis van WMS-systemen en je organisatorische kwaliteiten, ondersteun je onze teamleider als de beste.

Handen uit de mouwen graag
Als je niet met je leidinggevende taken bezig bent, werk je actief mee in het uitvoerende logistieke proces. En dit begint al vroeg in de ochtend. Bedden, matrassen, kasten en bedtextiel ontvangen, sorteren en opslaan. Bestellingen klaarmaken, zodat onze klanten hun producten snel en goed thuisbezorgd krijgen. Je collega’s op de vrachtwagen zijn jou en je team iedere keer weer dankbaar als ze snel de weg op kunnen om onze klanten blij te maken met hun nieuwe slaapkamerproducten!

Join a winning team
Behalve een fijn salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelskorting en overwerktoeslag, kun je je volop ontwikkelen. Wat denk je bijvoorbeeld van het volgen van relevante trainingen of het behalen van je reachtruckcertificaat? Je komt te werken in een open, directe omgeving en vindt een goede band met je collega’s en gezelligheid belangrijke factoren in je werk.  

Enthousiast geworden?
Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Assistent Teamleider Magazijn (dagdienst)

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden