Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

Voor het distributiecentrum in Uden zijn wij op zoek naar een fulltime:

 

Coördinator Retouren (M/V)

 

Wat ga je doen?

Als coördinator retouren ben je het aanspreekpunt van de retouren afdeling en vervul je een coördinerende rol als meewerkend voorman. Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de totale retouren stroom. Dit doe je samen met je collega’s op een effectieve en efficiënte manier.

 

Je beoordeelt retourgoederen en bepaalt de verdere routing, zowel fysiek als administratief. Hierbij zorg je ervoor dat de retouren procedure continue wordt nageleefd. Ook zorg je voor een correcte voorraadregistratie binnen het retouren magazijn. In overleg met de (assistent) teamleider maak je de wekelijkse personeelsplanning. Je signaleert fouten en je draagt verbetermogelijkheden aan.

 

Je rapporteert aan de (assistent) Teamleider Magazijn en werkt onder andere nauw samen met de (assistent) Teamleiders Transport en de merchandise planners.

 

Wie zoeken we?

  • Een krachtige, volhardende persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel en een afgeronde relevante MBO 4 opleiding, bij voorkeur richting logistiek.
  • Daarnaast kun je goed organiseren en prioriteiten stellen waarbij je accuraat te werk gaat.
  • Omdat het zorgvuldig verwerken van het administratieve proces bij je takenpakket behoort, is het belangrijk dat je administratief onderlegd bent en daarnaast kan jouw leergierigheid je nog verder brengen.
  • Beschik je over een gezonde dosis humor en wil je je tot slot elke dag verder ontwikkelen, met ons verder groeien en alleen voor het beste gaan? Dan willen wij jou graag in ons team!

 

Join a winning team
Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een gezellige en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve dat je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen.

 

Nieuwsgierig?

Interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via werkenbijbeterbed.nl. Wie weet tot snel!

Co÷rdinator Retouren (M/V)

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden