Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

Voor het distributiecentrum in Uden zijn wij op zoek naar een fulltime:

 

Ervaren magazijnmedewerker / Coordinator Weborders 

 

Wat ga je doen?

Als coördinator weborders ben je het aanspreekpunt voor de afdeling welke alle online bestellingen verstuurd aan onze klanten en vervul je een organiserende rol als meewerkend voorman. Samen met je collega’s zorg je voor een efficiënte en effectieve afhandeling van de complete web orderstroom. Jij bent verantwoordelijk voor het eindresultaat en stuurt bij waar nodig. Onze klanten kunnen tot 22.00 bestellen en daarom werk je in een wisselend rooster tussen 07.00 en 23.00.

 

Als Coördinator verdeel het orderaanbod onder je medewerkers. Hierbij zorg je ervoor dat alle orders op tijd verzonden worden zodat we onze belofte aan de klant nakomen. Jij zorgt er elke dag voor dat “voor 22.00 besteld morgen in huis” gerealiseerd wordt.  Het aantal online bestellingen groeit elke dag, je maakt dus graag gebruik van de vrijheid om kansen te signaleren en zelf verbetervoorstellen te doen. In overleg met de teamleider maak je de wekelijkse personeelsplanning.

 

Je rapporteert aan de Teamleider Magazijn en werkt nauw samen met de andere afdelingen binnen ons magazijn.

 

Wie zoeken we?

  • Een krachtige, resultaatgerichte persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel.

  • Je werkt in een afwisselend rooster tussen 07.00 en 23.00

  • Daarnaast kun je goed organiseren en prioriteiten stellen waarbij je accuraat te werk gaat.

  • Je bewaart het overzicht en controleert het administratieve proces. Ervaring met SAP is een pré.

    Beschik je over een gezonde dosis humor en wil je je tot slot elke dag verder ontwikkelen, met ons verder groeien en alleen voor het beste gaan? Dan willen wij jou graag in ons team!

Join a winning team
Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een gezellige en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve dat je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen.

 

Nieuwsgierig?

Interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via werkenbijbeterbed.nl. Wie weet tot snel!

Ervaren Magazijnmedewerker met SAP ervaring Uden

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden