Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

Voor ons distributiecentrum (Uden) zijn wij op zoek naar een enthousiaste

  Logistiek medewerker goederenontvangst

(fulltime)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle binnenkomende goederen, producten. Je zorgt voor een goed ontvangst van de leveranciers, waarna je een kwaliteitscontrole van de ontvangen goederen uitvoert. Vervolgens draag je er zorg voor dat de artikelen d.m.v. scanning op de juiste manier worden ingeboekt in het systeem.

De binnengekomen goederen plaats je vervolgens op een veilige wijze op pallets en meubelkarren, dit vaak in combinatie met je eigen elektrische palletwagen (EPT).
Je werkt zelfstandig, maar ook in teamverband.

Wij verwachten een enthousiaste aanplakker, die affiniteit heeft met logistiek. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, werkt geordend en zorgvuldig en bent in staat om nieuwe systemen (waaronder SAP, een routeplanningspakket) snel eigen te maken. Je bent proactief, bewaakt je werkzaamheden en signaleert onvolkomenheden.  

Ben jij degene die een bijdrage kan leveren aan het goed functioneren van het distributie centrum in Uden, dan willen wij jou graag in ons team!

Logistiek medewerker goederenontvangst

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

 

#beterbed

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden