Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

In ons distributiecentrum in Nieuw Vennep van ruim 7000 vierkante meter zijn meer dan 40 collega’s werkzaam. Zij zijn verantwoordelijk voor de goederenontvangst, opslag en goederenafgifte en het bezorgen aan huis van verschillende artikelen.

Voor dit distributiecentrum zijn wij per direct op zoek naar een energieke medewerker voor de functie

LOGISTIEK MEDEWERKER MAGAZIJN (ploegendienst)


In deze functie ben je flexibel inzetbaar op alle facetten van het logistieke proces binnen onze organisatie. Je draagt mede zorg voor een optimaal verloop binnen deze logistiek processen wat inhoudt dat je de kwaliteit, productiviteit en continuïteit van het logistieke proces waarborgt.

De magazijnwerkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen, het verzamelen en klaarzetten van meubeldelen, matrassen en bed textiel. Hierbij maak je ook gebruik van moderne hulpmiddelen, zoals orderpick truck en scanapparatuur. Er wordt binnen het magazijn gewerkt in een 2 ploegendienst, met een dagdienst van 07:30 tot 16:00 uur en een avonddienst van 15:00 tot 23:30 uur.


Beter Bed biedt naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden ook volop doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een organisatie die zich kenmerkt door haar openheid, directheid en goede werksfeer. Beter Bed biedt een logistiek, landelijk erkende MBO opleiding voor haar medewerkers met ambitie!

Ben jij die ambitieuze medewerker die op zoek is naar een veelzijdige loopbaan in de logistiek? Dan is Beter Bed op zoek naar jou. Solliciteer snel!

Logistiek medewerker magazijn (ploegendienst)

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden