Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

LOGISTIEK MEDEWERKERS met spierballen, opgelet!

In ons distributiecentrum in Uden hebben wij een gave baan voor je.

Logistiek- Retouren medewerker Magazijn Uden                                

Geen dag is hetzelfde
In deze functie ben je verzekerd van de nodige afwisseling. Je bent bezig met het hele logistieke proces op de afdeling retouren. Je bent, sociaal, houdt van vrijheid en ziet een beetje sjouwen als een fijne work-out onder werktijd.

Alles voor elkaar
Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de totale retouren stroom. Dit doe je samen met je collega’s op een effectieve en efficiënte manier. 
Je beoordeelt retourgoederen en bepaalt de verdere routing, zowel fysiek als administratief. Hierbij zorg je ervoor dat de retouren procedure continue wordt nageleefd. Ook zorg je voor een correcte voorraadregistratie binnen het retouren magazijn.
Je signaleert fouten en je draagt verbetermogelijkheden aan.

Werktijden zijn in dagdienst.

Doorgroeien? Graag!
Behalve een fijn salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, kun je je volop ontwikkelen. Wat denk je bijvoorbeeld van halen van je reachtruckcertificaat op onze kosten? Je komt te werken in een open, directe omgeving in een gezellig team. Je zou bijna vergeten dat het werk is.

Enthousiast geworden?
Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Logistiek- Retouren medewerker Magazijn Uden

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

 

#beterbed

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden