Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

Kom jij ’s avonds tot leven?

In ons distributiecentrum in Uden hebben wij een actieve en afwisselende baan voor je. Voor onze webshop zijn we op zoek naar een fulltime:

Magazijnmedewerker (avonddienst)

Geen dag is hetzelfde
Onze klant vraagt om meer flexibiliteit en snelheid, dus wij ook! Om ervoor te zorgen dat onze online bestellingen de volgende dag nog bezorgd kunnen worden, ben jij ’s middags en ’s avonds (ma t/m vr: 14.30 - 23.00) bezig met het ontvangen van goederen, het verzamelen van orders en het inpakken en verzendklaar maken van via de webshop gekochte artikelen. Je bent flexibel, sociaal en kunt goed zelfstandig werken. Ook het aansturen van je naaste collega’s is bij afwezigheid van een voorman/leidinggevende, voor jou geen probleem.

Alles voor elkaar
Je werkt in ons magazijn samen met je collega’s, zodat onze klanten hun bestellingen de volgende dag al ontvangen. Nadat de bestelde producten verzameld zijn, worden ze verzendklaar gemaakt. Onze producten zoals dekbedovertrekken, dekbedden en kussens worden gescand, ingepakt en gestickerd. ’s Avonds worden de bestellingen opgehaald door onze vervoerders. Bij voorkeur ben je in het bezit van een reachtruck certificaat of bereid deze te behalen.

Teambuilding en doorgroeien? Graag!
Behalve een fijn salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonus en overwerktoeslag, kun je je volop ontwikkelen. Wat denk je bijvoorbeeld van onze landelijk erkende mbo-opleiding? Je komt te werken in een open, directe omgeving en bouwt met je collega’s van de avonddienst een compleet nieuw en gezellig team. Je zou bijna vergeten dat het werk is.

Enthousiast geworden?
Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden