Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

Ben jij die ambitieuze medewerker die op zoek is naar een veelzijdige loopbaan in de logistiek? Dan is Beter Bed op zoek naar jou!

In ons distributiecentrum in Nieuw Vennep van ruim 7000 vierkante meter zijn meer dan 40 collega’s werkzaam. Zij zijn verantwoordelijk voor de goederenontvangst, opslag en goederenafgifte en het bezorgen aan huis van verschillende artikelen.

Voor dit distributiecentrum zijn wij op zoek naar een energieke medewerker voor de functie:

Magazijnmedewerker


Wat houdt de functie in:

  • De magazijnwerkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen, verzamelen en klaarzetten van meubeldelen, matrassen en bed textiel;
  • Je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen, zoals orderpick truck en scanapparatuur;
  • Binnen het magazijn wordt gewerkt in 2 ploegendienst
    • Dagdienst van 7:30 uur tot 16:00 uur; en
    • Avonddienst van 15:00 uur tot 23:30 uur.

 

Wat verwachten we van jou?

  • Flexibele inzetbaarheid op alle facetten van het logistieke proces binnen onze organisatie;
  • Je draagt mede zorg voor een optimaal verloop binnen deze logistiek processen wat inhoudt dat je de kwaliteit, productiviteit en continuïteit van het logistieke proces waarborgt. 

 

Join a winning team

Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een gezellige en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve dat je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen. Beter Bed biedt een logistiek, landelijk erkende MBO opleiding voor haar medewerkers met ambitie! 

Heb je interesse?

Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton!

Magazijnmedewerker

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

 

Ga dan samen met ons voor 100%!

 

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden