Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

Ben jij op zoek naar een leuke logistieke parttime baan? Wil je je ontwikkelen in de wereld van logistiek en e-commerce?

In ons distributiecentrum in Uden hebben wij een actieve en afwisselende baan voor je. Voor onze afdeling Logistiek Online zijn we namelijk op zoek naar een parttime:

Medewerker Logistiek Online in de avonddienst

Geen dag is hetzelfde
Onze klant vraagt om  flexibiliteit en snelheid, dus wij bieden dat via onze online kanalen! Om ervoor te zorgen dat onze online bestellingen de volgende dag nog bezorgd kunnen worden werk je twee tot drie avonden per week (voorkeur Ma, Di en Vrij) tussen 18.30 en 23.00 in ons magazijn in Uden.

Binnen onze dynamische logistieke operatie ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen van orders en het inpakken en verzendklaar maken van online gekochte artikelen. Om in ons leuke team te passen herken je jezelf in de volgende eigenschappen:

-      Een resultaatgerichte persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel.

-      Je werkt graag in de avond.

-      Daarnaast kun je goed organiseren en prioriteiten stellen waarbij je accuraat te werk gaat.

-      Je bewaart het overzicht en controleert het administratieve proces.

 

Teambuilding en doorgroeien? Graag!
Behalve een fijn salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonus en overwerktoeslag, kun je je volop ontwikkelen. Je komt te werken in een open, directe omgeving en bouwt met je collega’s van de avonddienst mee aan de toekomst van ons bedrijf. Je zou bijna vergeten dat het werk is.

Enthousiast geworden?
Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Medewerker Logistiek Online Parttime (Avonddienst)

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden