Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

Administratief medewerkers met feeling voor logistiek, opgelet!

In ons distributiecentrum in Uden hebben wij een droombaan voor je.


Medewerker Magazijnadministratie

 

Computerkennis geen bezwaar                                  
Inkomende, uitgaande en ingepakte producten checken en boeken in ons computersysteem. Afwijkingen oplossen, zodat de continuïteit van onze goederenstroom wordt gegarandeerd. Dankzij jouw kennis van programma’s als Outlook, Word en Excel en/of je opleiding op MBO-niveau, verwerk en onderhoud je gegevens alsof je nooit anders gedaan hebt. Dat logistieke processen niet nieuw voor je zijn, is te merken. En dat je ook nog kennis hebt van SAP is een pré.

Niet bang voor een gesprek
Hoe graag je ook zelfstandig werkt, ook van samenwerken word je blij. Of het nu om een telefoontje, e-mail of face-to-face gesprek gaat, je drukt je duidelijk en professioneel uit. Je onderhoudt dagelijks contacten met magazijnmedewerkers, externe leveranciers, onze distributiecentra in Nieuw-Vennep en Hoogeveen en de afdelingen transport, voorraadbeheer en customer service. Je snapt dat niet al het werk vanuit jouw stoel wordt gedaan en staat open voor ideeën van anderen.

Join a winning team
Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een open en resultaatgerichte omgeving in een enthousiast en gezellig team. Behalve dat je een fijn salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen. En laat jij nu nét iemand zijn die graag nieuwe dingen leert.

Enthousiast geworden?
Stuur dan een e-mail met motivatiebrief en cv naar werkenbijbeterbed.nl. Wie weet tot snel!

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden