Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

Ben jij die ambitieuze gedreven logistieke kracht die op zoek is naar een veelzijdige loopbaan in de logistiek? Dan is Beter Bed op zoek naar jou! 

Meewerkend Voorman Logistiek

Wij bieden een interessante plek voor een medewerker in ons distributiecentrum als Meewerkend Voorman. Samen met het logistieke team draag jij bij aan het behalen van onze logistieke doelen, zowel nu en in de toekomst!

 

Wat ga je doen?

  • Het aansturen van een deel van het logistieke proces voor het betreffende dagdeel waar je op ingeroosterd bent. Hierbij ben je bereid om zelf ook de handen uit de mouwen te steken;

  • Je rapporteert aan de Teamleider Magazijn en werkt nauw samen met de andere afdelingen binnen ons magazijn.

  • Meedenken en beslissen over het optimaliseren van de deelprocessen en resultaten

  • Als Shift Leader verdeel je het orderaanbod onder je medewerkers. Hierbij zorg je ervoor dat alle orders op tijd gepickt worden zodat we onze belofte aan de klant nakomen.

 

 Wie zoeken we?

  • Een krachtige, resultaatgerichte persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel.

  • Daarnaast kun je goed organiseren en prioriteiten stellen waarbij je accuraat te werk gaat.

  • Je bewaart het overzicht en controleert het administratieve proces.

    Beschik je over een gezonde dosis humor en wil je je tot slot elke dag verder ontwikkelen, met ons verder groeien en alleen voor het beste gaan? Dan willen wij jou graag in ons team!

Join a winning team
Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een gezellige en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve dat je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen.

 

Nieuwsgierig?

Interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via werkenbijbeterbed.nl. Of stuur je sollicitatie via Whatsapp: +31625746325.

Wie weet tot snel!

Meewerkend Voorman Logistiek Uden

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

 

#beterbed

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden