Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

MAGAZIJNMEDEWERKERS met een reachtruck certificaat, opgelet!

In ons distributiecentrum in Uden hebben wij een gave baan voor je als:

Reachtruckchauffeur- Logistiekmedewerker Uden

Geen dag is hetzelfde
In deze functie ben je verzekerd van de nodige afwisseling. Je bent bezig met het hele logistieke proces van opslog tot levering. Je bent, sociaal, houdt van vrijheid en ziet een beetje sjouwen als een fijne work-out onder werktijd.

Het is daarnaast een zeer flexibele functie, omdat de werktijden per week voor je verschillen.
De ene week werk je de dagdienst van 07.30 tot 16.00 uur, de andere week werk je de wisseldienst in de avond welke tot uiterlijk 23.00 uur zal zijn.
Echter sta je wel voor de volledige week in een vast schema gepland. 

Alles voor elkaar
Als reachtruckchauffeur ben je een belangrijke schakel in het proces. Zonder reachtrucker kunnen er geen bedden, matrassen en bedtextiel bezorgd worden! Als reachtrucker race jij met je scanner door het magazijn om de orders van de klanten bij elkaar te zoeken. Je zet alles klaar voor je collega’s, zodat zij snel de weg op kunnen om onze klanten blij te maken met hun nieuwe slaapkamerproducten. Daarnaast richt je je op afwisselende fysieke werkzaamheden in het magazijn.

Doorgroeien? Graag!
Behalve een fijn salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonus en overwerktoeslag, kun je je volop ontwikkelen. Je komt te werken in een open, directe omgeving in een gezellig team. Je zou bijna vergeten dat het werk is.

Enthousiast geworden?
Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Reachtruckchauffeur- Logistiekmedewerker Uden

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

 

#beterbed

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden