Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

Ons Distributie Centrum in Hoogeveen is verantwoordelijk voor de goederenontvangst, opslag, orderpicking, goederenafgifte en het bezorgen aan huis van meer dan 40.000 verschillende artikelen. De gehele goederenstroom wordt gestuurd vanuit SAP als ERP-systeem, daarbij wordt gebruik gemaakt van RF-apparatuur.

Voor dit distributiecentrum zijn wij voor de periode van 24 juli tot en met 1 september op zoek naar een energieke medewerker voor de functie:

LOGISTIEK MEDEWERKER 
Vakantiekracht 


In deze functie ben je flexibel inzetbaar op alle facetten van het logistieke proces binnen onze organisatie. Bij ons combineer je transportwerkzaamheden met magazijnwerkzaamheden.
 

samen met de chauffeur onze producten bij de klant. Je geeft de klant voorlichting over de geleverde producten en je verzorgt samen met de chauffeur de (financiële) administratie van de levering. Samen zorgen jullie voor een juiste levering aan de klanten van Beter Bed. Bovenstaande werkzaamheden combineer je met werkzaamheden in ons magazijn. De magazijnwerkzaamheden daar bestaan voornamelijk uit het ontvangen, het verzamelen en klaarzetten van meubeldelen, matrassen en bedtextiel. Hierbij maak je ook gebruik van moderne hulpmiddelen, zoals orderpicktrucks, reachtrucks en scanapparatuur. 


De magazijnwerkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen, het verzamelen en klaarzetten van meubeldelen, matrassen en bed textiel. Hierbij maak je ook gebruik van moderne hulpmiddelen, zoals orderpick truck en scanapparatuur.


Beter Bed biedt een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een organisatie die zich kenmerkt door haar openheid, directheid en goede werksfeer. 
 
Ben jij die ambitieuze medewerker die op zoek is naar een vakantiebaan in de logistiek? Dan is Beter Bed op zoek naar jou. Solliciteer snel!


 

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden