Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Magazijn

Ben jij student en wil jij een leuk zakcentje verdienen in de zomer? 

In ons distributiecentrum in Nieuw-Vennep hebben wij een gave vakantiebaan voor je!

Vakantiekracht magazijn                                            


Geen dag is hetzelfde

In deze functie ben je verzekerd van de nodige afwisseling. Dagelijks ben jij samen met een collega’s bezig met het hele logistieke proces, van opslag tot en met levering. Je bent flexibel, sociaal, houdt van vrijheid en ziet een beetje sjouwen als een fijne work-out onder werktijd.

Alles voor elkaar
Je focust jezelf op het werk in ons magazijn. Hier ontvang je en verzamel je bedden, matrassen en bedtextiel. Je zet alles klaar voor je collega’s, zodat zij snel de weg op kunnen om onze klanten blij te maken met hun nieuwe slaapkamerproducten. Uiteraard krijg je tijdens je werkzaamheden volop hulp van orderpicktrucks, reachtrucks en scanapparatuur.

Onze voorwaarden
Als vakantiekracht ben je flexibel inzetbaar gedurende de zomerperiode. Behalve een fijn salaris krijg je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals overwerktoeslag. Je komt te werken in een open, directe omgeving in een gezellig team. Je zou bijna vergeten dat het werk is!

Enthousiast geworden?
Reageer dan via de sollicitatiebutton. En wie weet tot snel!

Vakantiekracht Magazijn Nieuw-Vennep

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden