Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Management


We zoeken specialisten die samen met ons voor 100% gaan!

 

Manager Kwaliteit Gemma Melsen-Vermulst: 

"Er is ruimte voor eigen initiatief en er is altijd oog voor het belang van medewerkers en klanten."

 

Teamleider Transport Aart Vos: 

"Je krijgt de vrijheid om te vragen, te zeggen, te 
doen en te zijn."

 

Assistent teamleider Alex Hendriks: 

"Ik werk al meer dan 24 jaar met veel plezier bij Beter Bed."

Bij Beter Bed in de logistiek

Bij Beter Bed streven we altijd naar een betere service, en dat houdt niet op na de verkoop in de winkel. We bieden onze klanten gratis bezorging én gratis montage aan. Dat levert heel wat logistieke uitdagingen op; het stroomlijnen van processen als goederenontvangst, -afgifte, -opslag, orderpicking en de bezorging aan huis. Hiervoor zoeken wij de beste mensen. Specialisten die samen met ons voor 100% klanttevredenheid gaan.


Afdeling
Management

Bij Beter Bed hebben we een duidelijk doel voor ogen: 100% klanttevredenheid. Dit bereiken we door maximale inzet van onze mensen, in combinatie met efficiënte goederenstromen. Goede managers en teamleiders zijn daarin een vereiste. Zij zijn het die doelen stellen, plannen, coördineren, motiveren, bijsturen en verantwoordelijkheid nemen. Uiteraard op basis van een flinke dosis kennis van zaken. Beter Bed is altijd op zoek naar managers die voor elk logistiek vraagstuk een oplossing vinden. Leid Beter Bed op weg naar de 100%.

 

Bekijk alle vacatures

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden