Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Management

Wil jij onze teamleider ondersteunen in ons distributiecentrum in Uden? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn!

Assistent Teamleider Magazijn

Als assistent teamleider Magazijn ondersteun jij de teamleider bij het aansturen van onze magazijnmedewerkers.

 

Over de functie
Als assistent teamleider ben jij verantwoordelijk voor het maken van de personeels- en werkplanning. Je stuurt de groep magazijnmedewerkers aan en moedigt ze aan om zo efficiënt mogelijk te werken. Ook streef je naar een optimale afhandeling van goederen en daarbij een nóg hogere klanttevredenheid.

 

Als je niet met je leidinggevende taken bezig bent, werk je actief mee in het uitvoerende logistieke proces. Online bestellingen verzamelen en verzendklaar maken, zodat onze klanten de volgende dag hun producten thuisbezorgd krijgen. Jouw werktijden zijn de ene week van 06.00 – 14.30 uur en de andere week van 09.30 – 18.00 uur, daarnaast heb je een flexibele instelling.

 

Let’s make a winning team!
Behalve een fijn salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals personeelskorting en overwerktoeslag) kun je je volop ontwikkelen. Wat denk je bijvoorbeeld van het volgen van relevante trainingen? Je komt te werken in een open omgeving en in een team waar gezelligheid een belangrijke factor is!

 

Functie-eisen

Voor de functie van assistent teamleider gelden de volgende functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO-niveau
  • Je hebt ervaring in een magazijnomgeving
  • Je hebt kennis van WMS-systemen, is een pré
  • Je hebt organisatorische kwaliteiten
  • Reachtruckcertificaat

 

Enthousiast geworden?
Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

 

Assistent Teamleider Magazijn

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden