Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Management

Logistiek Manager Benelux

Daadkracht. Peoplemanagement. Structuur.


De afdeling Logistiek:

De afdeling Logistiek bestaat uit de subafdelingen Warehouse (90 FTE) en Transport (175-FTE). De Logistiek Manager geeft leiding aan een Manager Warehouse en Manager Transport. Beter Bed Benelux heeft drie locaties in Uden, Nieuw Vennep en Hoogeveen.

Middels een nauwe samenwerking met de interne afdelingen en externe klanten is de afdeling verantwoordelijk voor het tegen de juiste specificaties en zo laag mogelijke operationele kosten onze klanten op een juiste en tijdige wijze leveren.

Voor ons staat de klanttevredenheid hoog in het vaandel en hierin zorgen wij voor een goede opleiding van al onze medewerkers.

 

De uitdaging als Logistiek Manager:

De focus ligt op het verhogen van de kwaliteit en de output op korte en lange termijn. Van de Logistiek Manager wordt verwacht dat hij/zij in staat is om een afdelingsplan op te stellen en deze binnen en buiten de afdeling op een structurele en overtuigende manier weet te presenteren én te realiseren.


De belangrijkste aandachtsgebieden binnen Logistiek op korte termijn zijn: het ontwikkelen van een afdelingsplan en het verder structureren en optimaliseren van de processen en middelen. Je denkt mee op strategisch niveau en weet de strategische beslissingen om te zetten naar concrete doelstellingen en plannen welke je te samen met je afdelingen tot een succesvolle uitvoering weet te brengen. Daarnaast ben je budgetverantwoordelijk.


Dus wij zoeken:

Een ondernemende persoonlijkheid die in staat is mensen op een leuke en natuurlijke manier in beweging te krijgen. Humor, pragmatisme en aandacht voor de mens zijn cruciaal. Resultaatgerichtheid en lef zijn onmisbaar. Je voelt je thuis in een hands-on en prestatiegerichte omgeving.

 

Wat vragen wij: 

  • Minimaal HBO/WO opleidingsniveau;
  • Minimaal 10 jaar praktische werkervaring in logistiek en leidinggevende ervaring;
  • Aantoonbare kennis en ervaring in het verbeteren van operationele processen;
  • Een sterke persoonlijkheid, je bent een coach voor je team en kunt zaken goed coördineren;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré.

 

Natuurlijk herken jij jezelf in de Beter Bed Values:

  • Klantgerichtheid
  • Eigenaarschap
  • Experimenteren
  • Samenwerken

 

Wat biedt Beter Bed Benelux jou?

Een prachtige kans om vanuit deze rol impact te hebben op het succes van de organisatie. Alle ruimte om vanuit jouw ervaring en expertise richting te geven aan de afdelings- en organisatiestrategie.

 

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Logistiek Manager Benelux

Join a winning team
Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een gezellige en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve dat je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen.

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden