Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Management

In ons distributiecentrum in Uden zijn meer dan 150 collega’s werkzaam. Zij zijn verantwoordelijk voor de goederenontvangst, opslag, goederenafgifte, de webshop en het bezorgen aan huis van onze artikelen. Vanuit ons distributiecentrum leveren wij dagelijks aan onze klanten. Klantgerichtheid, kwaliteit en service staan hierbij voorop.

Voor dit distributiecentrum (Uden) zijn wij op zoek naar een:

Teamleider Magazijn (fulltime)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het efficiënt plannen van werkzaamheden en aansturen van medewerkers. Hiermee worden een optimaal verloop van de werkzaamheden en een optimale afhandeling van in- en uitgaande goederen, de retouren en voorraadtellingen gegarandeerd. Je geeft leiding aan 3 senior medewerkers, 4 administratief medewerkers en een groep van ongeveer 40 magazijnmedewerkers.

 

Wat ga je doen?

  • Je stuurt de inslag, opslag en uitslag van goederen, het orderpicken en uitsplitsen van goederen aan. Tevens stuur je het logistieke proces met betrekking tot de webshop aan.
  • Daarnaast bereid en controleer je de uitvoering van de voorraadtelling voor en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid.
  • Je rapporteert aan de manager Warehouse en werkt nauw samen met je collega teamleider Transport en je andere collega teamleiders in Nieuw-Vennep en Hoogeveen.

 

Wie zoeken we?

  • We verwachten van een teamleider Magazijn een voltooide opleiding op HBO-niveau richting logistiek.
  • Daarnaast beschik je over minimaal 7 jaar ervaring als leidinggevende in de logistiek en heb je ervaring met WMS systemen (SAP en RF).
  • Ervaring met verandermanagement/procesoptimalisatie en LEAN is een pré.
  • Met een sterk organisatorisch vermogen en met een inspirerende en overtuigende visie weet je medewerkers op een hoger niveau te brengen.

 

Join a winning team
Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een gezellige en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve dat je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebt, zoals aantrekkelijke personeelskorting en goede opleidingsmogelijkheden, kun je je volop ontwikkelen.

 

Reageren

Herken je jezelfin bovenstaand profiel? Solliciteer dan via onderstaande button!

Teamleider Magazijn (fulltime)

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden