Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Transport

Vanuit ons distributiecentrum in Nieuw-Vennep leveren wij dagelijks aan onze klanten. Klantgerichtheid, kwaliteit, service en medewerkerstevredenheid staan hierbij voorop. We zorgen er samen voor dat de goederenontvangst, opslag, goederenafgifte en het bezorgen aan huis van onze artikelen in goede banen verloopt.

Voor ons distributiecentrum in Nieuw-Vennep zijn wij op zoek naar een:

Administratief Medewerker Transport (fulltime)

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor hetmaken van de planning via het geautomatiseerde plansysteem en het administratief verwerken van de orders (gereed maken van de ritmappen, controle en wijziging van orders voorafgaand en na de rit). Ook de aansturing/advisering van onze bezorgers behoort tot je takenpakket. Daarnaast durf je klantgerichte beslissingen te nemen met als doel de klantbeleving hiermee positief te benaderen. Andere taken zijn het coördineren van binnenkomende opdrachten van interne afdelingen. Je kunt hierbij denken aan de afdelingen customer service, marketing en het magazijn. Je onderhoudt direct contact met de teamleiding wat betreft inzet van middelen en medewerkers. Daarnaast ben je in staat om rapportages op te kunnen stellen.

Wij verwachten van onze Administratief Medewerker Transport een MBO niveau, verkregen door opleiding of ervaring. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift. Daarnaast heb je kennis van de bekende Office-pakketten en ben je in staat om nieuwe systemen (SAP en routeplanningspakket) snel eigen te maken.

Tot slot ben je zelfstandig, flexibel en houd je van ondernemen. Ben jij een echte aanpakker? Dan ben jij degene die een bijdrage kan leveren aan het goed functioneren van het distributiecentrum in Nieuw-Vennep.

Enthousiast geworden?
Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Administratief Medewerker Transport (fulltime)

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden