Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Transport

Bij de naam Beter Bed denk je natuurlijk aan bedden, maar wij zijn álles behalve slaapverwekkend! Met wel 80 winkels en ongeveer 900 gedreven medewerkers zijn we iedere dag druk in de weer om ervoor te zorgen dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. In ons distributiecentrum in Nieuw-Vennep hebben wij een gave bijbaan voor je als:

 

Bijbaan Logistiek (zaterdag en avonddiensten) 

 

Wat houdt de functie in?

 • Samen met de Chauffeur bezorg je heel Nederland en België een betere nachtrust;
 • Bij de klant thuis monteer je onze producten, zet ze op z’n plek en geeft er de nodige uitleg over. Je bent de ambassadeur van Beter Bed en Beddenreus en straalt dat uit naar de blije ontvanger!
 • Ondertussen handel je de (financiële) administratie af; en dan..
 • Op naar de volgende!

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent flexibel; een dag is nooit hetzelfde en je bent verzekerd van de nodige afwisseling;
 • Je bent klantvriendelijk en houdt van vrijheid; en
 • Je ziet een beetje sjouwen als een fijne work-out onder werktijd!

 

Wat biedt Beter Bed?

 • Een marktconform salaris met bijbehorende goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonus, een pensioenregeling en de mogelijkheid tot het sluiten van een collectieve zorgverzekering;
 • 25 vakantiedagen (wel terugkomen hè?)
 • Personeelskorting op ons assortiment;
 • Een gezellig team en een fijne werksfeer!

 

Ben jij enthousiast geworden? Aarzel dan niet en solliciteer via de sollicitatiebutton!

Bijbaan Logistiek (zaterdag en avonddiensten)

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden