Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Transport

Bij de naam Beter Bed denk je natuurlijk aan bedden, maar wij zijn álles behalve slaapverwekkend! Met wel 80 winkels en ongeveer 900 gedreven medewerkers zijn we iedere dag druk in de weer om ervoor te zorgen dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. In ons distributiecentrum in Uden hebben wij een gave bijbaan voor je als:

 

Bijbaan Logistiek (zaterdag) 

 

Geen dag is hetzelfde

In deze functie ben je verzekerd van de nodige afwisseling. Je bent bezig met het gehele logistieke proces: van opslag tot en met levering. De ene dienst ben je op pad samen met een chauffeur en bezorg je onze klanten door heel Nederland een betere nachtrust. Aangekomen bij de klant thuis, monteer je onze producten, zet je ze op z’n plek, geef je uitleg en drink je een kop koffie met de blije ontvanger. De andere dienst werk je in ons magazijn. Hier ontvang en verzamel je bedden, matrassen en bed textiel en voer je alle voorkomende werkzaamheden uit zodat alles tijdig klaar staat om naar onze klanten te bezorgen.  

 

Functie-eisen

  • Je bent flexibel inzetbaar op diverse onderdelen binnen het logistieke proces;
  • Je bent beschikbaar in op de zaterdag; 
  • Je bent sociaal en werkt graag met anderen om je heen;
  • Je steekt graag je handen uit de mouwen en weet van aanpakken;
  • Je houdt van vrijheid en ziet een beetje sjouwen als een fijne work-out onder werktijd.

 

Join a winning team!

Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een gezellige en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve een marktconform salaris en aantrekkelijke personeelskorting zou je door de fijne sfeer bijna vergeten dat het werk is!

 

Enthousiast geworden?

Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Bijbaan Logistiek (zaterdag)

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden