Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Transport

Bij de naam Beter Bed denk je natuurlijk aan bedden, maar wij zijn álles behalve slaapverwekkend! Met ongeveer 1000 gedreven medewerkers zijn we iedere dag druk in de weer om ervoor te zorgen dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. In ons distributiecentrum in Uden hebben wij een gave bijbaan voor je als:

 

Bijbaan Logistiek (zaterdag) 

 

Geen dag is hetzelfde

In deze functie ben je verzekerd van de nodige afwisseling. Je bent bezig met het gehele logistieke proces: van opslag tot en met levering. De ene dienst ben je op pad samen met een chauffeur en bezorg je onze klanten door heel Nederland een betere nachtrust. Aangekomen bij de klant thuis, monteer je onze producten, zet je ze op z’n plek, geef je uitleg en drink je een kop koffie met de blije ontvanger. De andere dienst werk je in ons magazijn. Hier ontvang en verzamel je bedden, matrassen en bed textiel en voer je alle voorkomende werkzaamheden uit zodat alles tijdig klaar staat om naar onze klanten te bezorgen.  

 

Functie-eisen

  • Je bent flexibel en houdt van de nodige afwisseling;
  • Je bent beschikbaar in op de zaterdag; 
  • Je bent klantvriendelijk en houdt van vrijheid;
  • Je bent sociaal en werkt graag met anderen om je heen;
  • Je steekt graag je handen uit de mouwen en weet van aanpakken;
  • Je houdt van vrijheid en ziet een beetje sjouwen als een fijne work-out onder werktijd.

 

Join a winning team!

Werken bij Beter Bed betekent actief zijn bij een succesvolle, groeiende onderneming met kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt te werken in een gezellige en resultaatgerichte omgeving in een team van ervaren professionals, die stuk voor stuk weten waar het om én over gaat. Behalve een marktconform salaris en aantrekkelijke personeelskorting zou je door de fijne sfeer bijna vergeten dat het werk is!

 

Enthousiast geworden?

Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Bijbaan Logistiek (zaterdag)

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden