Klant tevredenheids score 96%

Logistiek > Transport

Ben jij die nieuwe meubelbezorger met een GROOTS verantwoordelijkheidsgevoel? En ben jij in het bezit van je rijbewijs C?

Als meubelbezorger heb je een groots verantwoordelijkheidsgevoel. Belangrijk, want het is jouw taak en verantwoordelijk dat onze producten bij de klant worden bezorgd en gemonteerd. Met de beste service, zonder verrassingen en naar volle tevredenheid van de klant. Haal jij het beste uit elke dag? Zie je overal kansen om te groeien? En kan ‘goed’ bij jou altijd een beetje beter? Ga dan samen met ons voor 100% klanttevredenheid en word onze nieuwe:

Meubelbezorger 

Je zit graag in de drivers seat. En het liefst in die van een vrachtwagen van Beter Bed. Je hebt er plezier in om de klant blij te maken, je komt immers zijn of haar nieuwe slaapkamermeubelen brengen. Daar voel je je 100% procent verantwoordelijk voor. Van a tot z: van het laden van de vrachtwagen, tot de afstemming met de klant voor een tijdige levering, een vakkundige montage en een professionele afhandeling van de bestelling. Je geeft daarbij altijd net dat beetje extra service. Samen met de bijrijder zorg je voor een klant die 100% tevreden is. Zo word jij degrootste in logistiek.

In ons Distributie Centrum in Uden van ruim 21000 m2 zijn meer dan 110 collega's werkzaam. Zij zijn verantwoordelijk voor de goederenontvangst, opslag, orderpicking, goederenafgifte en het bezorgen aan huis van meer dan 40.000 verschillende artikelen. De gehele goederenstroom wordt gestuurd vanuit SAP als ERP-systeem, daarbij wordt gebruik gemaakt van RF-apparatuur.

Op naar 100% klanttevredenheid dankzij tevreden medewerkers. Werk je bij Beter Bed, dan kun rekenen op een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezellige werksfeer en alle vrijheid om je eigen carrière vorm te geven. Bijvoorbeeld door intern een landelijk erkende MBO-opleiding te volgen. Want wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn.

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden