Hoe ziet mijn dag eruit?

Mijn werkdagen verschillen enorm, heerlijk dynamisch! Het verschilt van het ontwikkelen van nieuwe HR plannen, het uitwerken en het implementeren van deze plannen. En natuurlijk heb ik veel gesprekken met collega’s en de managers van Beter Bed vaak over de ontwikkeling van deze collega’s, maar ook als collega’s en managers advies nodig hebben dan ben ik graag een sparring partner.

Wat vind ik leuk aan het werken bij Beter Bed?

Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Beter Bed? Het is heel bijzonder om te zien dat een professioneel beurgenoteerde organisatie met een enorme drive en ambitie dit weet te combineren met zoveel warmte en betrokkenheid. Dat maakt Beter Bed echt uniek! Ook de dynamiek en gevarieerde werkzaamheden waarmee je een grote bijdrage kan leveren aan de werkbeleving van zoveel collega’s, maar daarnaast ook dat Beter Bed echt ergens voor staat. Vanuit HR willen we graag Beter Bed als werkgever echt op de kaart te zetten. Natuurlijk hebben alle actuele HR thema’s de aandacht bij Beter Bed, maar bij Beter Bed werken gewoon heel veel leuke mensen met verstand van zaken en gezonde ambitie. De mensen maken en zijn de organisatie en dat maakt Beter Bed zo leuk om voor te werken.

Wat betekent beter slapen, beter leven voor mij?

Een healthy lifestyle is voor mij persoonlijk heel belangrijk en alles begint natuurlijk bij een goede nachtrust, dan heb je ook de energie om de juiste aandacht aan je voeding, bewegen, je werk en je sociale leven te besteden. Je functioneert gewoon beter als je goed slaapt. Ik heb hierin nog wat te leren. Ik mag wel een uurtje langer slapen…Het is zo belangrijk. Beter slapen, beter leven daar begint een gezonde leefstijl een gezond leven. Wanneer je niet goed slaapt en langer niet goed slaapt, heeft dat enorme impact.

- Marjolein Verweij, HR Business Partner

HR services.