Hoe ziet mijn dag eruit?

Iedere dag is anders bij Beter Bed. Als promo coördinator denk je mee aan de scherpste acties voor de klant en draag je deze acties op een zo goed mogelijke manier uit. Het belangrijkste is dat alle acties en promoties duidelijk gecommuniceerd worden naar de klant. Mijn dag begint met het doornemen van de actiekalander. Als er een nieuwe campagne start dan zorg ik ervoor dat alle actie en promotiematerialen voor zowel online als offline (winkels) worden opgemaakt door onze interne studio. Denk hierbij aan raamposters in de winkels, de homepagina op de website, de online folder en dat de online advertenties bij onze agency ’s terecht komen.

Wat vind ik leuk aan het werken bij Beter Bed?

Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Beter Bed is het team. Mijn team bestaat uit leuke collega’s die er iedere dag weer vol voor gaan en die er alles aan willen doen om samen het beste resultaat te behalen. Informeel, gezellig en binnen Beter Bed krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen. Verder ben ik erg enthousiast over de nieuwe Experience Store in Groningen waar het Beter Slapen ID centraal staat om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wat betekent beter slapen, beter leven voor mij?

Beter slapen, beter leven betekent voor mij alles uit mijn dag halen en alle uitdagingen uitgerust tegemoet gaan. Mijn dag is pas succesvol als ik ervoor heb kunnen zorgen dat een nieuwe campagne helemaal in de puntjes klaar staat, zodat we alle acties duidelijk kunnen communiceren.

- Benthe Peters, Marketing Coördinator.