Klant tevredenheids score 96%

Winkels > Administratie


We worden blij van een tevreden klant. 100% score is ons mikpunt!

 

Commercieel medewerker Binnendienst Mandy Reijnders: 

"Er heerst een leuke en prettige werksfeer, met
fijne collega's en afwisselend werk."

 

Commercieel medewerker Binnendienst Mandy Reijnders: 

"Er heerst een leuke en prettige werksfeer, met
fijne collega's en afwisselend werk."

Bij Beter Bed in de winkel

Bij Beter Bed kunnen onze klanten niet alleen terecht voor een uitgebreide en voordelige collectie, maar ook voor een deskundig slaapadvies en een perfecte service. Als verkoper ben je hét uithangbord van Beter Bed en ben je direct verantwoordelijk voor de omzet. We zijn servicegericht, resultaatbewust en worden blij van een tevreden klant. Een 100% score is het mikpunt! We laten geen kansen liggen.


Afdeling
Administratie

Onze afdeling Administratie ondersteunt de medewerkers van de afdeling Verkoop van alle Beter Bed filialen. Dit doen we op zowel commercieel als administratief vlak. Wij zorgen ervoor dat de medewerkers op de winkelvloer een zo goed mogelijk verkoopresultaat kunnen neerzetten. De afdeling vormt de spil tussen het management en de filialen. De basis voor een nóg beter resultaat.

 

Bekijk alle vacatures

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden