Klant tevredenheids score 96%

Winkels > Beddenreus Rayon 1

Word jij onze nieuwe collega?

Verkoopmedewerker gezocht! (fulltime/parttime)

Ben jij een echte retail ninja en is slapen jouw middle name? Zou je hier zelfs in het weekend je bed voor uit komen terwijl je ook je bankrekening nog eens een stukje dikker maakt? Geen zorgen! Ook wanneer je nog niet de juiste sales ervaring hebt, maar bijvoorbeeld uit de horeca of schoonmaakt komt of als commercieel medewerker, administratief medewerker, vertegenwoordiger of medewerker klantenservice hebt gewerkt, ben je van harte welkom! Wij zorgen ervoor dat jij goed wordt ingewerkt en bieden veel opleidingsmogelijkheden op de Academie.

Hoeveel uur jij op contract krijgt? Dat wordt in onderling overleg bepaald. We hebben mogelijkheden voor bijbaan, parttime en fulltime banen. Dat jij ook in het weekend moet werken vind jij geen enkel probleem.

Wat vragen wij van jou?

Als retail ninja geef jij hier namelijk iedere klant moeiteloos het beste slaapadvies. Dit krijg jij voor elkaar met een enorme smal enthousiasme, een kritische commerciële blik, een verbluffend goed inlevingsvermogen en een gunfactor waar je u tegen zegt. Tussendoor zorg je ervoor dat de winkel er van top tot teen spik en span uitziet en ben je de meest vriendelijke gastvrouw ever.

What’s in it for you?

  • Super gezellig team
  • Flexibele werktijden
  • Korting op al onze geweldige (slaap) producten
  • 50% toeslag op zondag
  • Verkoopbonus
  • Geen ervaring vereist! Wij zorgen voor een goed inwerktraject en doorgroeimogelijkheden

Over Beddenreus

Beddenreus maakt lekker slapen heel eenvoudig, precies zoals onze klanten dat graag willen. We bieden al 25 jaar een basisassortiment aan slaapkamerproducten met een verrassend goede prijs-kwaliteitverhouding. Beddenreus gelooft dat goedkoop er niet goedkoop uit hoeft te zien en te voelen. Of het nu gaat om een matras, een complete slaapkamer of een hoofdkussen. We hebben álles om onze klanten lekker(der) te laten slapen.

Wij zijn er dan ook altijd en overal. Of dat nu online of in een van onze winkels is. Daarmee zorgen we er voor dat onze klanten oriënteren, informeren én kopen waar en wanneer ze zelf willen. En dat vinden ze wel zo fijn. Dit krijgen we iedere dag weer samen voor elkaar met wel 1100 collega’s in 33 winkels, op het hoofdkantoor, in onze distributiecentra én natuurlijk op de weg.

Zin om ons dreamteam te versterken?

Goed idee! Want werken voor Beddenreus betekent werken bij een groeiend, succesvol bedrijf met enthousiaste collega’s. Met z’n allen zijn we onderdeel van Beter Bed Holding, Nederlands marktleider op het gebied van slapen.

Laat het ons dus vooral weten door je CV en motivatiebrief te sturen en wie weet groei je binnenkort dan gezellig met ons mee!

Solliciteer snel!

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via hr@beterbed.nl

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden