Klant tevredenheids score 96%

Winkels > Management


We worden blij van een tevreden klant. 100% score is ons mikpunt!


Rayonmanager Marian Bisschops: 

"Het is een bedrijf dat altijd in beweging is en het beste in je naar boven haalt. Het is een bedrijf 
waar je bij wil horen."


Rayonmanager René Treep: 

"Ik hanteer het motto: je motivatie van vandaag, bepaalt het succes van je toekomst. Zo werkt 
het ook bij Beter Bed."

Bij Beter Bed in de winkel

Bij Beter Bed kunnen onze klanten niet alleen terecht voor een uitgebreide en voordelige collectie, maar ook voor een deskundig slaapadvies en een perfecte service. Als verkoper ben je hét uithangbord van Beter Bed en ben je direct verantwoordelijk voor de omzet. We zijn servicegericht, resultaatbewust en worden blij van een tevreden klant. Een 100% score is het mikpunt! We laten geen kansen liggen.


Afdeling
 Management

De winkels van Beter Bed zijn verspreid over heel Nederland. In élke winkel streven we naar 100% klanttevredenheid. Daar zijn goede managers voor nodig. Betrokken mensen die filiaalhouders motiveren en aansturen, die overleg hebben met inkoop, bovenop de verkoopresultaten zitten, zich bezighouden met planning en ziekteverzuim, etc. Beter Bed streeft naar managers die filiaalhouders (en daarmee ook de verkopers) nog beter maken dan ze al zijn.

 

Bekijk alle vacatures

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden