Klant tevredenheids score 96%

Winkels > Verkoop BelgiŽ

Commercieel talent gezocht!

Onze klanten verdienen het beste slaapadvies! Onze verkoopteams in de filialen spelen optimaal in op de wensen van onze klant. Zij geven deskundig advies over ons assortiment, de nieuwste trends op gebied van slapen, kwaliteit en service. Hierbij staat een aantrekkelijke prijs steeds voorop.

Voor ons filiaal in Kampenhout zijn wij op zoek naar een Parttime (30 uur):

Showroomverkoper

Profiel

Ervaring in de meubel- of slaapkamerbranche is een pré, maar beslist niet noodzakelijk. Een relevant diploma in een commerciële richting versterkt je kandidatuur, maar is absoluut niet bepalend. Bovenal zijn wij op zoek naar:

  • Empathisch vermogen
  • Commercieële feeling
  • Resultaat gedreven
  • Sociale vaardigheden
  • Representatieve uitstraling
  • De gun factor

De vacature is voor het Beter Bed filiaal te Merksem.

 

Beter Bed biedt

Beter Bed voorziet een salaris dat gevoelig hoger ligt dan de barema's van PC 201. Wij voorzien een degelijke interne opleiding 

 

Durf jij de uitdaging aan?

Stuur dan jouw motivatiebrief met cv via de knop 'solliciteer op deze vacature'. Voor meer informatie over de vacature: hr@beterbed.nl

Showroomverkoper Beter Bed Kampenhout

Beter Bed  is een onderdeel van het beursgenoteerde Beter Bed Holding, een van oorsprong Nederlandse winkelketen met meer dan 1000 winkelfilialen in Europa (vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Zweden) Beter Bed is een retailer specialist in slaapcomfort. De strategie van Beter Bed is “value for money”: het aanbieden van goede kwaliteit aan een concurrentiele prijs, in een “full service” concept van gratis bezorging en montage aan huis. Een essentieel onderdeel van deze strategie is een constant streven naar maximale klanttevredenheid.

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden