Klant tevredenheids score 96%

Winkels > Verkoop Rayon 4

Voor ons nieuw te openen filiaal in Groningen zijn wij op zoek naar een Assistent Filiaalmanager mét interesse in gezondheid en vitaliteit. Jij adviseert je klanten namelijk over één van de belangrijkste pijlers om gezond en fit en blijven: een goede nachtrust.

 

 

Als Assistent Filiaalmanager heb je samen met de filiaalmanager de verantwoordelijkheid voor de winkel en ben je een belangrijke schakel in het succes van jouw winkel. Je helpt actief mee om de winkel een nette en verzorgde uitstraling te geven. Daarnaast heb je een belangrijke rol als gastheer/gastvrouw voor de klanten. Samen met jouw verkoopmedewerkers zorg je voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel en in jouw team.

Je geeft op een motiverende wijze leiding, stuurt het team van medewerkers aan en controleert en coacht waar nodig. Ook achter de schermen vervul je een belangrijke rol. Je bent verantwoordelijk voor een goed administratief beheer, een efficiënte planning van de werkzaamheden en inzet van personeel. Zelf ben je flexibel inzetbaar op de koopavonden, weekenden en feestdagen.

 

De nieuwe collega die wij zoeken is:

  • Enthousiast, gemotiveerd, flexibel en representatief
  • Je hebt ruime werkervaring binnen een retailomgeving en ervaring opgedaan als leidinggevende;
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding op niveau 4 of vergelijkbaar;
  • Goede commerciële, communicatieve en coachende vaardigheden;
  • Een echte doorzetter die de klant in een prettig gesprek van een optimaal slaapadvies kan voorzien;
  • Daarbij heb je bij alles wat je doet één duidelijk doel voor ogen: een tevreden klant.
  • Specifieke ervaring in de meubel- of slaapkamerbranche is mooi meegenomen, maar beslist niet noodzakelijk.

 

Beter Bed biedt je een functie waarin ook plaats is voor jouw persoonlijke visie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een uitdagende omgeving.

Je komt te werken in een dynamische en snelgroeiende organisatie die zich kenmerkt door haar openheid, directheid en verbondenheid. Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima en bieden volop perspectieven. Enthousiasme en inzet worden beloond met een zelfstandige functie, een boeiende en prettige werksfeer en een aantrekkelijk aanvangssalaris.

Assistent Filiaalmanager

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Vragen over werken bij Beter Bed? Neem contact op via hr@beterbed.nl

 

Solliciteer via het sollicitatieformulier of stuur je motivatie en CV per post naar

Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden