Klant tevredenheids score 96%

Winkels > Verkoop

 

De afdeling verkoop is primair verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstellingen en de ultieme klantbeleving. Belangrijke strategische pijlers zijn klantgericht advies, excellente serviceverlening en de tevredenheid van zowel klant als medewerker. Naast het optimaliseren van zowel de kwantitatieve als kwalitatieve conversie-drivers in een snel veranderend omnichannel landschap staat de afdeling voor de uitdaging om de verkooporganisatie verder te professionaliseren. Voor de winkelformule Beter Bed zijn wij op zoek naar een enthousiaste fulltime:

 

Rayonmanager M/V

 

De functie:
De rayonmanager gaat deel uitmaken van een team enthousiaste en gedreven collega’s dat verantwoordelijk is voor de aansturing van filiaalhouders en verkoopmedewerkers in Nederland. Je draagt het verkoopbeleid uit naar de filialen en werkt deze uit tot concrete acties om het verkoopproces en de winkeluitstraling te verbeteren. Je werkt actief mee aan het vertalen van marktontwikkelingen naar het vaststellen van onze winkelcollectie en reclame-uitingen. Verder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en verzorg je de bijbehorende administratieve zaken. Je rapporteert aan de Directeur Verkoop en werkt nauw samen met je 4 collega rayonmanagers.

  

Wij verwachten van kandidaten:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Kennis van Retailmanagement, winkelprocessen, marketing en verkooptechnieken;
 • 4-6 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring in analyseren en rapporteren op budgetdoelstellingen;
 • Ervaring met coachen en leidinggeven van grotere groepen medewerkers waarbij duidelijkheid voorop staat maar waar ook plaats is voor een gezonde dosis humor!
 • Sterke communicatieve vaardigheden naast een scherp oog voor detail;
 • Een volwaardige gesprekspartner zowel op de winkelvloer als in de directievergaderruimte;
 • Een pragmatische, analytische, optimistische, service gerichte, resultaat gedreven instelling met toekomstvisie passend bij de bedrijfscultuur van Beter Bed;
 • Ervaring in meubel- of beddenbranche is een pré;
 • Analytisch en cijfermatig vermogen;
 • Een gedisciplineerde werkhouding;
 • Een natuurlijke drive om het gestelde budget te verslaan.

 

Wij bieden:

 • Een afwisselende, uitdagende functie met een grote verantwoordelijkheid in een dynamische context met leuke collega’s en een goede werksfeer.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop
 • Een concurrerend salaris met bonusregeling


Reageren
Ben jij degene die ons team gaat versterken? Solliciteer dan direct via werkenbijbeterbed.nl!

Rayonmanager M/V

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n achthonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden