Klant tevredenheids score 96%

Winkels > Verkoop

Commercieel talent gezocht!

Onze klanten verdienen het beste slaapadvies! Onze verkoopteams in de filialen spelen optimaal in op de wensen van onze klant. Zij geven deskundig advies over ons assortiment, de nieuwste trends op gebied van slapen, kwaliteit en service. Hierbij staat een aantrekkelijke prijs steeds voorop.

Voor ons nieuwe filiaal in Brugge zijn wij op zoek naar een Fulltime (38 uur):

Showroomverkoper

Profiel

Ervaring in de meubel- of slaapkamerbranche is een pré, maar beslist niet noodzakelijk. Een relevant diploma in een commerciële richting versterkt je kandidatuur, maar is absoluut niet bepalend. Bovenal zijn wij op zoek naar:

  • Empathisch vermogen
  • Commercieële feeling
  • Resultaat gedreven
  • Sociale vaardigheden
  • Representatieve uitstraling
  • De gun factor

 

Beter Bed biedt

Beter Bed voorziet een salaris dat gevoelig hoger ligt dan de barema's van PC 201. Wij voorzien een degelijke interne opleiding 

 

Durf jij de uitdaging aan?

Stuur dan jouw motivatiebrief met cv naar philippe.Verdyck@beterbed.be. 

Showroomverkoper

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden