Klant tevredenheids score 96%

Winkels > Verkoop

Commercieel talent gezocht!

Onze klanten verdienen het beste slaapadvies! Onze verkoopteams in de filialen spelen optimaal in op de wensen van onze klant. Zij geven deskundig advies over ons assortiment, de nieuwste trends op gebied van slapen, kwaliteit en service. Hierbij staat een aantrekkelijke prijs steeds voorop.

Voor ons nieuwe filiaal in Wevelgem zijn wij op zoek naar een parttime:

Showroomverkoper

Profiel

Ervaring in de meubel- of slaapkamerbranche en een tweetaligheid Nederlands/Frans zijn een pré. Een relevant diploma in een commerciële richting zal je kandidatuur versterken, maar is absoluut niet bepalend. Bovenal zijn wij op zoek naar:

  • Empathisch vermogen
  • Commerciële feeling
  • Resultaat gedreven
  • Sociale vaardigheden
  • Representatieve uitstraling
  • De GUN factor

 

Beter Bed biedt

Beter Bed biedt een salaris dat gevoelig hoger ligt dan de barema's van PC 201. Wij voorzien een degelijke interne opleiding 

 

Durf jij de uitdaging aan?

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton!

Showroomverkoper

Beter Bed  is een onderdeel van het beursgenoteerde Beter Bed Holding, een van oorsprong Nederlandse winkelketen met meer dan 1000 winkelfilialen in Europa (vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden en Spanje). Beter Bed is een retailer specialist in slaapcomfort. De strategie van Beter Bed is “value for money”: het aanbieden van goede kwaliteit aan een concurrentiele prijs, in een “full service” concept van gratis bezorging en montage aan huis. Een essentieel onderdeel van deze strategie is een constant streven naar maximale klanttevredenheid. Beter Bed opende in Wevelgem haar 16de winkel in België.

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden