Klant tevredenheids score 96%

Winkels > Verkoop

Uitgeslapen studenten gezocht!

Ben jij student en heb je tijd over op zaterdag en zondag? Wil je graag commerciële ervaring opdoen en ben je klantgericht? Dan is een weekendbaan als verkoopadviseur echt iets voor jou!

Verkoopadviseur M/V

Ons filiaal in Amersfoort kan met name op zaterdag en zondag versterking gebruiken. Van iemand die uitgedaagd wil worden en vol ambitie zit bijvoorbeeld. Van jou misschien?

 

Alleen voor winnaars

Je bent een echte doorzetter die zich nieuwe werkzaamheden snel eigen maakt. Dankzij je enthousiasme, flexibiliteit en commercieel inzicht, geef je onze klant in een goed gesprek het beste slaapadvies. Bovendien heb je bij alles wat je doet één duidelijk doel voor ogen: een tevreden klant! En dat is precies waarom je zo goed bij ons past.

 

Beter Bed biedt

Deze baan bij Beter Bed is een mooie start van je (commerciële) carrière. Motivatie en inzet worden beloond met een zelfstandige functie, een verkoopbonus en een prettige en open werksfeer. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en krijg je gedurende jouw inwerkperiode een verkooptraining aangeboden. Uiteraard zijn onze arbeidsvoorwaarden zoals je van een marktleider mag verwachten. Onze dynamische en snelgroeiendeorganisatie kenmerkt zich verder door haar directheid en verbondenheid. Kijk. Dat biedt perspectief.

 

Ga de uitdaging aan!

Voel jij je aangesproken? Stuur ons dan jouw motivatiebrief met cv via onderstaande knop. Wie weet tot snel!

Denk je aan Beter Bed, dan denk je aan betaalbare kwaliteitsbedden. Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien? 

Ga dan samen met ons voor 100%!

 

Solliciteer snel!

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar hr@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling HR
Postbus 716
5400 AS Uden

Contact

Streef jij ook altijd naar beter, en wil jij samen met ons voor de volle 100% gaan? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures via het sollicitatieformulier. Natuurlijk kun je ons ook een open sollicitatie sturen. Stuur dan je motivatie en cv per e-mail naar p&o@beterbed.nl of per post naar:


Beter Bed
T.a.v. Afdeling P&O
Postbus 716
5400 AS Uden