Waar ligt jouw interesse?

Verhalen van jouw collega's

Customer Service

“Geen een dag is hetzelfde bij Beter Bed, wat het werk leuk en uitdagend maakt”

Geen een dag is voor mij hetzelfde. De ene keer werk ik aan handleidingen voor het gebruik van een nieuw systeem, de andere dag zit ik met collega’s van verschillende afdelingen samen om nieuwe ideeën te bedenken en uit te werken. Dat vind ik ook een van de leukste aspecten van werken bij Beter Bed; het fantastische team aan collega’s en daarbij de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

HR

“HR is een prachtig vakgebied. Bevlogen en betrokken collega’s die samen willen slagen om het beste resultaat voor de klant neer te zetten.”

Dagen zie er zeer divers uitzien. Van een afdelingsoverleg naar HR plannen voor de lange termijn. Een gesprek over loopbaanperspectieven met een medewerker tot aan het ontwikkelen van en management development programma samen met de manager. Bij Beter Bed heb ik eigenlijk altijd een topdag door de leuke collega’s en natuurlijk is HR ook een prachtig vakgebied. Bevlogen en betrokken collega’s die samen willen slagen om het beste resultaat voor de klant neer te zetten, dat is waar het om draait.

Merchandise planning

'Mijn droom is om de logistiek van Beter Bed naar een nog hoger niveau te krijgen.'

'Ik ben begonnen bij Beter Bed met een bijbaan bij de retouren. Op dit moment ben ik manager van Merchandise Planning en werk ik aan super interessante projecten. Dat laat wel zien dat je bij Beter Bed echt kansen krijgt als je laat zien wat je in huis hebt.

Beter Bed. Beter slapen, beter leven.

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Thuis én op je werk. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Onze kracht? Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis , jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze klaar om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen. Jij binnenkort ook?

Open sollicitatie? Dat kan ook!

Open sollicitatie? Dat kan!

Mis nooit een interessante vacature

Laat je gegevens achter en wij houden je up-to-date!