Jouw talenten, jouw wensen, jouw carrière.

Dat is waar het ons om gaat. Werken bij Beter Bed betekent dat we er samen voor zorgen dat je doet waar je goed in bent en vooral blij van wordt. Wij geloven dat iedere collega uniek is. Maar álles voor jouw carrière begint met een vliegende start. Daar zorgen wij voor.

Inwerktraject ‘Welkom bij Beter Bed’

Wanneer je bij ons begint, staat er een inspirerend inwerktraject voor je klaar. Tijdens dit traject krijg je precies die handvatten die nodig zijn om jouw rol nog beter uit te voeren. En geloof ons, werken en leren bij Beter Bed is vooral héél erg leuk. Je krijgt meer vertrouwen in je werk, je voelt je nog meer op je gemak en dit maakt je werk nóg beter. 
Blije collega’s zorgen voor blije klanten – daar doen wij het voor.

Het inwerktraject bestaat uit drie onderdelen:

1. Welkom bij Beter Bed online inwerktraject 

Een online leeromgeving met een interessant lesprogramma.

2. De virtuele feestelijke inwerkdag
De inwerkdag die niemand wil missen. Vandaag is het… FEEST!
3. Inwerkplan op de vloer (e-learning)
Een online inwerkprocedure waar je samen met je leidinggevende of inwerkcoach kennismaakt met de meest voorkomende processen en procedures.

De Beter Bed Academie

Onze droom? Dat iedere collega, elke dag met héél veel plezier naar zijn werk gaat. Wakker liggen, dát doe je maar door andere dingen. Daarom willen we dat jij je thuis voelt, doet waar je goed in bent en trots bent om bij Beter Bed te werken. De Beter Bed Academie helpt ons om dit doel te bereiken.
Meer dan 700 e-learnings
De Beter Bed Academie is een zeer uitgebreide en inspirerende online leeromgeving met wel 700 e-learnings, workshops, lesprogramma’s, tutorials en podcasts. Er zijn vanaf begin 2021 al meer dan 19.000 modules gevolgd. Zegt genoeg toch? Behalve kennismodules over bedden, matrassen, leidinggeven en vitaliteit kun je hier bijvoorbeeld ook een cursus Frans of een workshop gezonde voeding volgen. Voor een goede combinatie van formeel en informeel leren. Eén ding is zeker: bij Beter Bed raak je nooit uitgeleerd.