Wat vind ik leuk aan het werken bij Beter Bed?

Bij Beter Bed vind ik het leuk dat elke dag anders is en dat ik toffe collega's heb. Ik werk samen met geweldige teams en er is een hele open cultuur. Je kunt bij iedereen binnenlopen voor een praatje en er is altijd ruimte voor een goede discussie. Bovendien houd ik van de dynamiek en de afwisselende taken. Verder ben ik super enthousiast over onze strategie en alle gave dingen die we ontwikkelen, zoals de Experience Stores en de Beter Slapen ID.
Welke stappen heb ik doorgemaakt bij Beter Bed?
Ik ben begonnen bij Beter Bed met een bijbaan bij de retouren. Op dit moment ben ik manager van Merchandise Planning en werk ik aan super interessante projecten. Dat laat wel zien dat je bij Beter Bed echt kansen krijgt als je laat zien wat je in huis hebt.
Wat betekent beter slapen, beter leven voor mij? 
Ik heb niet zoveel slaap nodig, maar ik merk als ik goed heb geslapen dat ik meer energie heb. Dat betekent dat ik op mijn werk meer focus heb zodat we de beste service aan onze klanten kunnen bieden. Een goede nachtrust is gewoon super belangrijk om je goed te voelen.
Wat is mijn ideale droom binnen Beter Bed?
Mijn droom is om de logistiek van Beter Bed nog beter te maken en alle processen nog soepeler te laten verlopen. Dat kan alleen maar door goed samen te werken en kritisch te kijken naar hoe we dingen doen. Ik ben pas écht tevreden met mijn werkdag als ik weer iets (hoe klein ook) heb verbeterd.

- Marc van den Heuvel, Manager Merchandise Planning en Warehouse Uden.