Stage lopen? Bij Beter Bed natuurlijk!

Als je voor het eerst gaat proeven van het échte werkende leven dan kun je het maar beter goed doen. Bij Beter Bed dus. Waar je de wereld leert kennen van dé marktleider op het gebied van Beter slapen, beter leven.

De sfeer, die hangt er goed bij en helpen dat doen we allemaal maar al te graag. Ook jou dus. We zijn professioneel, bieden je boeiende opdrachten en omarmen je als volwaardig teamlid. Wedden dat je aan het einde van je stageperiode ‘baalt’ dat je weer terug de schoolbanken in moet?

Bekijk hieronder de sollicitatieprocedure:

Beter Bed. Beter slapen, beter leven.

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Met een bed dat precies bij jou past. Of matras, kussen en beddengoed bijvoorbeeld. Maar dat niet alleen. We helpen je met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. En dat al sinds 1981.
Onze kracht? Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze klaar om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen.

Open sollicitatie