Klanten netjes te woord staan? Dat is pas het begin. Altijd een stapje extra zetten. Dát is wat onze klantenservice doet. Nou ja stapje. Zeg maar gerust een flinke, ferme stap. Wij klantenservice medewerkers leven ons in als de beste, vragen door, zijn sneller dan snel met oplossingen en krijgen rode wangen van een tevreden klant. Daarom is geen vraag, klacht of verkoopverzoek ons te veel. We zijn een hecht team van mensen met vakkennis, humor en persoonlijke aandacht. We staan niet alleen klaar voor de klant, maar ook voor elkaar, Want alleen samen vinden we voor onze klanten de beste oplossing om nog beter te slapen. Met service waar iedereen blij van wordt.

Bekijk hieronder de sollicitatieprocedure:

Beter Bed. Beter slapen, beter leven.

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Met een bed dat precies bij jou past. Of matras, kussen en beddengoed bijvoorbeeld. Maar dat niet alleen. We helpen je met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. En dat al sinds 1981.
Onze kracht? Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze klaar om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen.

Open sollicitatie