Groeien, groeien en nog eens groeien. Yes, Lunext gaat als een raket! Gedreven door harde data en inzichten over hoe mensen het beste slapen en het meeste uit hun nachtrust halen. Ontwikkelingen gaan sneller dan snel en de uitdagingen zijn eindeloos. We leven van data, maar vooral van het doorvertalen hiervan naar verbeteringen voor onze online klant. We doen dit met meerdere teams: digital marketing, owned & operated, marketplaces en development. Dit is hét moment om aan boord te stappen van onze raket. We zijn namelijk ready to take off. Na meerdere double-digit-growth jaren zijn de doelstellingen voor 2025 sky high. Sluit jij je aan om samen onze missie ‘Beter slapen, beter leven’ ook in de digitale ruimte tot leven te brengen?

Bekijk hieronder de sollicitatieprocedure:

Beter Bed. Beter slapen, beter leven.

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Met een bed dat precies bij jou past. Of matras, kussen en beddengoed bijvoorbeeld. Maar dat niet alleen. We helpen je met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. En dat al sinds 1981.
Onze kracht? Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze klaar om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen.

Benieuwd naar de verhalen van onze slaapexperts?

Open sollicitatie