Natuurlijk vind je nog véél meer afdelingen en banen bij Beter Bed. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een baan in de financiële administratie? Of weet jij als geen ander alles over inkoopprocessen, kwaliteit of wil jij er zijn voor al je collega’s in een rol op de afdeling HR? Hier vind je álle andere openstaande vacatures van ons hoofdkantoor.

Category Management

De afdeling Category Management (ook wel bekend als inkoopafdeling) bestaat uit inkopers & productmanagers, afdeling kwaliteit & servicemonteurs én de afdeling productdata. Als totale afdeling zijn we verantwoordelijk voor álle producten en diensten die we verkopen bij Beter Bed, Beddenreus en DBC (Dutch Bedding Company). We noemen dit daarom ook wel de ‘kerncollectie’.

Finance

Onze Finance afdeling is ingedeeld in drie disciplines die nauw met elkaar samenwerken: Accounting & Reporting, Business Control en Data & Analytics. Accounting & Reporting werkt dagelijks aan de inkomende en uitgaande geldstromen die zich vertalen in maandcijfers en jaarcijfers. Business Control volgt de business nauwgezet en geeft (on)gevraagd advies aan de verschillende operationele afdelingen. Ten slotte werkt Data & Analytics aan het meer data gedreven werken binnen de hele organisatie.

HR

Wij trekken mensen met passie aan. We creëren een prettige, veilige, duurzame en inclusieve werkomgeving waarin we medewerkers aanmoedigen het beste uit zichzelf te halen om de klant beter te laten slapen en beter te laten leven. Het aantrekken en behouden van mensen is enorm belangrijk voor het succes van Beter Bed. Om dat mogelijk te maken investeren we continu in leren en ontwikkelen van alle medewerkers. Of het nu gaat om ons uitgebreid inwerkprogramma of de meer dan 700 modules die medewerkers kunnen volgen op onze Beter Bed academie, als medewerker kan je je blijven ontwikkelen bij Beter Bed.

Bekijk hieronder de sollicitatieprocedure:

Beter Bed. Beter slapen, beter leven.

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Met een bed dat precies bij jou past. Of matras, kussen en beddengoed bijvoorbeeld. Maar dat niet alleen. We helpen je met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. En dat al sinds 1981.
Onze kracht? Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze klaar om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen.

Open sollicitatie